Witam
Widać jak wielu jeszcze nie zarobionych i nie zadowolonych . Polna urosła od stycznia 50% i tak się trzyma. Jak sprzedałeś w maju to miałeś setke ... czego chcieć. Ale marudów jak widać nie brakuje. Bez satysfakcji powiem , że taki scenariusz przewidywałem i jak wiecie w moich postach nigdzie nie było setki %. Jak się gra długo to pewne rzeczy można przewidzieć, przyznam się bez bicia że mnie mini bessa troche zaskoczyła . Poszły małe spółki a wcześnie było odwrotnie.
Mam już portfel 10 spółek na nową hossę - przygotowany i tylko patrzę jak rolnik ze mi pieknie wszystko rośnie ... jedne kilkaset a inne kilkadziesiąt. To wszystko będzie leżeć do momentu jak wpłynie na nasze stawy głodny żarłoczny leszcz (podobnie jak wiosną 2001 i 2007) i wtedy zacznę połowy :-) noo trochę trzeba bedzie poczekać .
Czas na dłuuugi urlop ... morze czeka.. dzięki Monnari mam dostatnie i spokojne wakacje.
Pozdrawiam Wszystkich i zycze cierpliwości.
ps. na DT polecam obserwować ZNTK Łapy - jak mocno spadnie - uwaga goracy kartofel - jak się znasz na AT to zarobić możesz jak na monnari 250% w ciągu 2 tyg. Duża kasa i duzy zysk ale bardzo duże ryzyko - ;)