Hej witam Was,
ja również mam zamiar otwożyć Pub, coś na styl zachodni Lounge, więc troche lepszy wystrój, lepsze mebelki, oświetlenie itp. Jestem młodym Architektem, więc wystrój, oraz coniektóre mebelki moge zaprojektować a nawet i zbudować sam. Noo i myślę o tym, by sie nastawić własnie na tą starszą klijentele, powyżej 25, poniewasz szłyszałem juz nie raż, że własnie oni chcieli by wyjść na miasto, ale nie mają za bardzo gdzie, poniewasz wszędzie są tylko młodzi i muzyka techno oraz Hip Hop. Ja bym puszczał wylącznie hity 70tych, 80tych oraz coniektóre z 90tych.
Ale to co mnie najbardziej męczy jest, to sprawy mafijne... Czy przy
otwieraniu takiego interessu muszę sie bać że przyjda i rozwalą mi lokal, jak nie zapłacę? Jak się uchronić przed czymś takim...
Ile to ewętualnie kosztuje, aby zostawili mnie w spokoju??
Następna sprawa to warjujący goście... Może zatrudnić kelnerów, którzy by mogli samemu raz po raz kogoś wywalić z lokalu, jak zacznie się durnie zachowywać? Lokal tem miał by powstać gdzieś w kujawsko pomorskim, może Bydgoszcz, może Toruń.
Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi, oraz przepraszam za błędy, po długim pobycie za granicą jestem dopiero od paru mieśięcy w Polsce.