Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jak myślicie, jak spadnie na 0,01 PLN, to czy znajdzie się ktoś, kto

Król jest wiceprzewodniczącym rady nadzorczej GieKSy. Co ważniejsze, zależna od niego firma Trust Trading posiada ponad połowę akcji klubu. Król twierdzi, że zamierza zająć się budową Polonii Warszawa i chce się pozbyć udziałów w GKS-ie. - Ubiłem znakomity interes w Rosji, na kilkanaście milionów euro. Pieniądze spłyną w sierpniu. GKS mógł mieć u mnie jak u Pana Boga za piecem. Szykowałem się na derby z Ruchem... Ale to już nie wróci. Teraz to Polonia będzie silna, bo - jak już powiedziałem - mam trochę grosza do wpompowania w klub. Rezygnuję z członkostwa w Radzie Nadzorczej GKS-u i zwołuję walne zgromadzenie tej spółki, na którym postawię wniosek o jej upadłość. Teraz miasto i kibice walczący o pierwszoligowy GKS będą mieli 30 dni na przygotowanie się do przejęcia spółki, odkupienia moich akcji i odwieszenie zakazu transferów - mówi Król w rozmowie ze "Sportem".

ON TO SPRZEDAŁ ? To jego prywatna kasa? Co ten typ za pierdoły gada... Wyprowadzanie kasy i oszukiwanie akcjonariuszy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.