Oj, Robercik, Robercik... Zanim kogoś wyzwiesz od kretynów, zastanów się, czy masz do tego podstawy.
Twoje wypowiedzi zaprzeczają same sobie. Najpierw piszesz, że udowodnisz wszystkim, że kupiłeś w dołku, a potem oświadczasz, że masz akcje zakupione po 11 groszy.
Piszesz, że można mnie posłuchać i sprzedawać po 3 i 4 grosze. Sęk w tym, że ja nic takiego nie napisałem. Mało tego: przyznałem się nawet, że kupiłem po 6 groszy, a potem dobrałem po 5. O ich sprzedaży na razie nie wspomniałem. Co prawda chciałem się w pewnym momencie ewakuować, ale nie było takiej technicznej możliwości, więc zostałem z tym papierem i na razie odpuściłem sobie jego sprzedaż.
Skoro mówisz, że nikt nie wiedział, że tak zeszmacą papier, iż spadnie on na 6 groszy - to znaczy, że Ty chyba na innym forum byłeś przez cały rok 2011... :))) Przez skromność tylko napiszę, że akurat po Tobie to się takiego wpisu nie spodziewałem... :)))
I ostatnia sprawa, najważniejsza: Ja uważam, że ulica ma już praktycznie 90% REG. Ty, że nie całe 10%. Króliki ostatnio same na swojej stronie przyznały, że FF jest na poziomie 80%. Mało tego: King w wywiadach informował, że inwestycja w Pronox-a miała charakter KRÓTKOTERMINOWY, a ostatnio CMS i IDEON pochwaliły się przy okazji kolejnego infa o zbyciu papiera, że już NIE POSIADAJĄ już ŻADNYCH akcji tej spółki...
Ale to wszystko wuj, prawda Robercik...?? :))) Prawda jest inna i Ty ją znasz....