Forum Giełda +Dodaj wątek

Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa......

Dnia 2012-07-22 o godz. 09:52 ~chłop z mazur napisał(a):
> Oj, Robercik, Robercik... Zanim kogoś wyzwiesz od kretynów,
> zastanów się, czy masz do tego podstawy.

Twoje wypowiedzi
> zaprzeczają same sobie. Najpierw piszesz, że udowodnisz
> wszystkim, że kupiłeś w dołku, a potem oświadczasz, że masz
> akcje zakupione po 11 groszy.

Piszesz, że można mnie
> posłuchać i sprzedawać po 3 i 4 grosze. Sęk w tym, że ja
> nic takiego nie napisałem. Mało tego: przyznałem się nawet,
> że kupiłem po 6 groszy, a potem dobrałem po 5. O ich
> sprzedaży na razie nie wspomniałem. Co prawda chciałem się
> w pewnym momencie ewakuować, ale nie było takiej
> technicznej możliwości, więc zostałem z tym papierem i na
> razie odpuściłem sobie jego sprzedaż.

Skoro mówisz, że
> nikt nie wiedział, że tak zeszmacą papier, iż spadnie on na
> 6 groszy - to znaczy, że Ty chyba na innym forum byłeś
> przez cały rok 2011... :))) Przez skromność tylko napiszę,
> że akurat po Tobie to się takiego wpisu nie spodziewałem...
> :)))

I ostatnia sprawa, najważniejsza: Ja uważam, że ulica
> ma już praktycznie 90% REG. Ty, że nie całe 10%. Króliki
> ostatnio same na swojej stronie przyznały, że FF jest na
> poziomie 80%. Mało tego: King w wywiadach informował, że
> inwestycja w Pronox-a miała charakter KRÓTKOTERMINOWY, a
> ostatnio CMS i IDEON pochwaliły się przy okazji kolejnego
> infa o zbyciu papiera, że już NIE POSIADAJĄ już ŻADNYCH
> akcji tej spółki...

Ale to wszystko wuj, prawda
> Robercik...?? :))) Prawda jest inna i Ty ją znasz....

Szanowny kolego,u normalnej osoby mógłbym zrozumieć ,że nie doczytała ale u Ciebie jestem swięcie przekonany,że jak to masz w zwyczaju stosujesz dziwne praktyki aby czytający Ciebie odnposił wrazenie że masz rację.....więc szkoda mi czasu i proponuje abyś doczytal dokładnie o 4,5 groszach i 11gr w moim poprzednim poscie......
Co do nastepnej rzeczy,zgadzam się ze pisałeś o 6gr ale nie trzeba być geniuszem ,że obserwując zachowanie waloru nie dojśc do pewnych wniosków,ale to już opisywałem w poprzednich pkt.......Co do ilości posiadanej przez ulice to chyba miałeś na myśli to co opisałeś wcześcniej(czyli kilka osób majacych po kilkadziesiąt akcji,słupy królikowe) i co stanowi 90%,bo chyba mi nie powiesz,że to co widzimy to jest normalna podaż,bo jak to robisz sobie jaja z forumowiczów i nie zasługujesz aby poświęcać
Ci więcej czasu..........I najważniejsze pytanie chłopie,czy pracujesz(słupujesz) dla królików czy dla podmiotu kttóry ma ten bajzelek przejać w co mi się nie chce wieżyć......pozrdowienia dla myślacych.........
P.s
A na koniec napisz wszystkim dlaczego dziwnie się składa,że jak zaczynają sie wzrosty znikasz i już nie piszesz tych swoich pieknych wyprawek o zabarwieniu dekadenckim.....miłej niedzieli.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.