Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,40 zł , zmiana od tamtej pory: -97,72%

Re: INFO...

ostatnio przeczytałem tutaj na forum o pewnej zasadzie grania na giełdzie, o której napisał człowiek który gra na niej 20lat.
napisał ze przede wszystkim trzeba grać tak aby nie stracić
ja dzisiaj uznałem ze to dobry moment aby wyjść.
z całej transakcji wyszedłem na zero
a wczoraj jeszcze miałem 5tys straty

odnośnie spółki to myślę, ze dopóki nie będziemy wiedzieli jak sie przyjmie produkt na rynku to tu wielkich wzrostów nie będzie,
dzisiaj w podobny sposób mówili specjalista w programie Zoom na giełdę, nazwał Brastera spółką wysokiego ryzyka.

jeśli ktoś kupił akcje gdzies tam w granicach 20zł lub niżej to uważam że papier można przytrzymać dłużej, ja wszedłem przy 27zł, zdecydowanie za późno i mogłem sie ostatnio o tym przekonać jak poleciało na 23.
cieszę się ze odzyskałem całą kasę, z kolejnym zakupem poczekam na lepsze czasy, niech przebije na stałe 30zl

to tak w ramach małego wyjaśnienia odnośnie moich tekstów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.