Prezes faktycznie tak mówił i zgadzam się z tą opinią żeby Deep Tech MedTechu stał się taką "niszą" gospodarczą jak np Gamedev. Tylko wszystko w Swoim czasie bo przypomnę że nawet CDR w przypadku W1 jak i W2 nie mógł sam być sobie Panem i musiał mieć partnera finansującego produkcję jakimi byli wydawcy. Oczywiście Growe spółki to nie MedTech bo w Gamedevie od razu ma się dostęp do wielu Miliardów klientów poprzez Steama, Xboxa czy PS, a w MedTech ten proces ogarnicznego budowania sprzedaży trwa sporo czasu zarówno budowania popytu jak i podaży samych urządzeń, wymagająca dużo większej kasy dystrybucyjnej itp. Itd.
Natomiast chciałbym zaznaczyć też, że jest różnica między PCR/One i Bacteromic---otóż 1 transakcja PCR haka znalazłem to transakcja kupna spółki robiącej PCR w 2012 roku w ciągu 10 lat poszło już sporo takich transakcji na rynku także temat PCR/One nie był taką świeżyką świeżynek jaką jest BACTEROMIC której 1 transakcja przejęcia przez Francuzów Amerykanów była w TYM Roku. I moim zdaniem To jest Główna różnica pomiędzy możliwymi Potencjałami Keszowymi między PCR/one i Bacteromic. I zarówno SCP jak i Potencjalni Kupcy tej technologi zdają sobie z tego Sprawę.Dlatego uważam że nawet w przyszłym Roku jest możliwość podpisania Bardzo dobrej umowy monetyzacyjne Bacteromic zarówno na poziomie Upfront jak również kamieni milowych (łącznie z procenta sprzedażowym urządzenia końcowym klientom). Nie mam wątpliwości że SCP będzie chciało ZMAXYMALIZOWAĆ ZYSKI Z Bacteromic i jeśli faktycznie partnerzy nie będą chcieli zgodzić się na Warunki SCP to PG zdecyduje się na samodzielną budowę rynku dla Bacteromica na rynkach, ale mam jakieś dziwne przeczucie ze jednak nie będą tego robili bo Umowa partneringowa będzie na Monetyzację Bacteromica będzie odpowiadała SCP i nie zdziwię się jak to będzie już w 2023 roku.