Dnia 2015-10-10 o godz. 10:52 ~flcn napisał(a):
> Skoro AT na IPX jest dla ciebie podstawą do inwestowania to życzę powodzenia.
> A o Romanie i biurze będę pisał ile będę chciał bo mi wolno. Co do zasady nigdy nie napisałem że to ING - to tylko twoje domniemanie.
>
> PS. Pewnie jesteś tak doświadczonym inwestorem że nie dziwi cię to że spółka skupuje akcje innej spółki jednocześnie obniżając ich wartość. Pewnie to jest oczywiste tylko ja przedstawiciel gimbazy nie mam o tym pojęcia :D:D:D
>
Nigdzie nie napisałem, ze AT jest dla mnie podstawą do inwestowania. I nigdzie nie zabraniałem ci pisać o Karkosiku czy kimkolwiek. Masz prawo pisac, co chcesz i ile chcesz. To ty tu wciąż narzucasz się innym żądając, by nie pisać o AT, bo ty wiesz lepiej, ze to Karkosik manipuluje, ze pomaranczowe biuro itd.
A skoro to nie ING to miej odwage napisać, jakie biuro maklerskie oskarzasz o szwindel giełdowy. I wskaż konkretne dowody.
Potrafisz? Czy tylko zasłaniasz się pisaniem w stylu "kazdy widzi..." i zakładając, ze każdy widzi to, co ty i tak jak ty.
Sądząc po twoich zafiksowanych poglądach i infantylnych podejrzeniach - faktycznie jestem bardziej doświadczonym inwestorem od ciebie. Róznica podstawowa między nami polega zaś przede wszystkim na tym, ze ty dobierasz fakty i ich interpretacje do swych teoryjek spiskowych. Nie jesteś przedstawicielem gimbazy, ale swoje pisanie o spólce sprowadzasz do tego poziomu.