Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 735,00 zł , zmiana od tamtej pory: 72,80%

Re: Gra z trendem, czy to tylko puste gadanie? - kontynuacja

Benitor chyba to jednak ja miałbym większe powody by coś załować niż TY.
Ładnie szło i zdechło ;-) Fakt oddałem część S jak schodzilismy w dół, za wcześnie bo na 1715 ale reszta została. Jak pytałem Ciebie o SL to się wachałem dlugo czy na 1720 nie postawić. Ale niestty ostatecznie nie postawiłem a zniknąć musiałem na godzinke. Zakładałem że mogą odbić ponad 1720 a może potem zawrócić i przychytrzyłem że może SL siegną i zawrócą a mnie nie będzie.
Zostawiłem rynek gdy było na 1714 jak wróciłem zstałem go na 1738 no i wyszła kicha. Próbowałem temat ratować dokłądając odrazu z tego poziomu S do płenej pozycji nawet się udało bo 10 pkt skasowałem i zamknąłem te świeżo dołożone no ale reszta znów została :-) A w ostatnich minutach i FIxie znów odbili. Pokerowe zagranie na FIxie znów tą cześć dołożyłem :-)
Ogólnie mimo tych kombinacji stracony duży zysk. Stało się nie załuje nie rozpamiętuje. Liczę że sie nie pomyliłem i rano mi to wynagrodzą choć kilkoma punktami cofnięcia. Ale tak czy inaczej plamę dałem zaochociłem się na więcej i nie wyszło ale kiedyś trzeba próbować. Nie czekałem na więcej to zamykałem za szybko a rynek dalej leciał w przepaść i znów go doniłem i sporo mi uciekało. Choć tym razem myślę że raczej chwilowo konsola choć kto wie co po niej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 -0,27% 2 998,00 2025-10-24 17:04:32
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.