Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 081,00 zł , zmiana od tamtej pory: 44,55%

Re: FW20 Październik T4

problem w tym ze nie z mojej winy bo mialem nawet parę pkt do przodu i ustawione polkami w tym na K po 2099 na sporą ilość i nie moglem nic zrobić ani anulować nic biuro było calkowicie odcięte od jakiejkolwiem mozliwości skladania zleceń i wręcz telefonicznie informowali ze nie wiedza co się dzieje i usterka jest w calej Polsce ale oczywiscie po 19 tej dali rade zainkasować mój depozyt i twierdzą ze nic się nie stało siła wyższa. Jestem pewien ze tak załatwili ogromna ilość klientów, obawiam się, że może to być z ich strony chęc przrzucenia swoich strat na klientów lub tez czysty zarobek kosztem swoich klientów. Niestety nie jestem optymista co do poniedziałku myslę, ze to nie przypadek ze tak zalatwili ludzi i wyprzedzili jakis ruch analizując ich dotychcasowe zachowania sądzę ze dalszy spadek obym sie mylil ja w każdym razie w poniedzialek zamykam pozycje. Stratę mogę zaakceptować złodziejstwa nigdy. Poinformowalem juz KNF jak również RMF i Uwage w TVN ciekawe czy się tym zainteresują w każdym razie mam nadzieje, że sprawe nagłośnią na tyle, żeby przestrzeć ludzi przed ta przestępczą organizacją

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,33% 3 008,00 2025-10-27 17:02:31
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.