przypomnę ze dzisiaj cały PKOBP był unieruchomiony do zakonczenia sesji, jako ciekawostke podam, ze moje pozycje L w tym Banku po zakonczeniu sesji o 17,30 wyceniane były na 2138 ( w rzeczywistości) 2082 chyba) w sumie Bank okradł swoich klientów na miliony PLN. Stało sie to juz nie poraz pierwszy ale poraz pierwszy na cały dzien do tej pory robili tak przed jakim ruchem na 1 do 2h. Ciekawe będzie zachowanie klientów PKOBP w poniedziałek bo stanowią oni sporą cześć ogólnych graczy ponad 10%. Wyglada to tak ze bank zablokowal konta, potem zeszli mocno na rynku, bank wyczyscil depozyty w tym i mój całe szczescie ze nie dalem zlecenia SL bo by sprzedali na fixie a więc na minimum bo nie poszły im zadne zlecenie tak załatwili mojego kolegę wyczyscili mu konto mimo ze SL miał na poziomie 2110 reklamacja nic nie daje, uznaja ze to siła wyzsza tak muodpisali.
Podejrzewam ze w poniedzialek bedzie przynajmnie na poczatku także spadek spowodowany zamykanie pozycji przez klientów PKOBP - obom sie mylił bo niestety/stety zostalem z 30pkt straty na koniu na weekend