Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Fala A, czy już fala C w IV fali trendu głównego? - wątek weekendowy

od 16.07 kiedy napisałem o rozpoczęciu fali B obecnego trendu spadkowego i trzymając się tej wersji (czyli, ze nastąpi korekcyjny wzrost rynku i możliwy jest znaczny zarobek na wielu papierach) pisałem o i spekulowałem na następujących spółkach:

GROCLIN
GRAJEWO
PROSPER
RELPOL
MCI
PPWK
LENA (dla spotu na dłużej)
IBS
HYGIENIKA

spotkałem się z wyzwiskami i chamstwem (celował w tym piotreksep13 nota bene 19 letni dzieciak z wyraźnym ADHD i nie umiejący pisać po polsku) a wielu innych forumowiczów nie szczędziło mi uszczypliwych uwag, zwłaszcza kiedy któryś z prognozowanych trendów nie rozpoczął się. Po "odpale" o 50% już jakoś nie wracali na watek.
Popatrzcie teraz panowie na wykresy spółek o których pisałem, zadajcie sobie trud i zobaczcie kiedy podawałem sygnały kupna lub sprzedaży na walorach.

Teraz pokażcie konkretne swoje typy i przemyślenia pomocne innym uczestnikom forum. Moim zdaniem poza słowotokiem nie było w nich nic, co mogłoby zostać wykorzystane do pomnażania wielkości portfela.
Piotreksep13 stanowi doskonały przykład "klepacza" słownego i wymądrzającego się gówniarza, który jakimś dziwnym trafem, nie potrafił pokazać innym co i kiedy kupić i sprzedać, a w rejonie dołka 15-16.07.2008 wypisywał androny o nadchodzącym krachu.

Emeryt założył watek o FE - zobaczcie ile jest koncepcji rozpisania fal. Napisali o FE Emeryt, cercio i ja. Reszta to bajdurzenia, wymysły i próby głupkowatych analiz nie popartych żadną bazą naukowo badawczą.

jednym słowem - bicie piany wychodzi Wam rewelacyjnie. Potreksep13 gdzie byłeś kiedy rynek rósł i można było zarabiać?? Siedziałeś w dziurze jak szczur - teraz wylazłeś z nory bo akurat rynek spada.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.