Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  41,05 zł , zmiana od tamtej pory: -48,84%

Re: fakty o spółce

Ja cały czas jestem na spółce, ale nie czytam trollowych wątków. Ostatnio jest ich tak dużo, że to byłoby nawet fizycznie trudne. Swój własny wątek przypomnę w odpowiedniej chwili .Wahania kursu są w gruncie rzeczy minimalne. Spadki na niskich obrotach. Nic, czym by się warto było przejmować. Dla mnie o tyle lepiej, że powolutku przerzucam na CLN gotówkę, która mi się pojawia nadprogramowo, plus to, co mam ze sprzedaży innych akcji. Jeśli cena wzrośnie zbyt szybko, będę musiał przystopować. Dłuższa niższa wycena jest mi więc na rękę i chwilowo bardziej mnie stresują gwałtowne wzrosty. A jeśli podobnie jak ja robi więcej osób, to akcji w wolnym obrocie musi być ekstremalnie mało.

Moja teoria spisku jest taka, że wynajęte trolle chcą pogrzebać merytoryczne wątki, dlatego tworzą tak wiele własnych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLNPHARMA 0,72% 21,00 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.