Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: drobnica sie bawi w DT

O, jednak jesteś! ;-D
A juz się martwiłem, czy coś się nie nstało...;-D
Ja wciąż piszę dla uciechy.
Jak ci proponowałem, ze bedę pisał za twoje srebrniki, nie chyciałeś...;-D
Wiem, wiem... Trudno ci było o zyrantów, bo na bomi nie zarobiłeś ;-D

A czy są tu slepcy?...
Ty chyba dobrze nie widziałeś wszystkiego, skoro obkupowałeś się w bomi,
a potem usredniałeś, uśredniałeś i usredniałeś... ;-D
I coraz więcej narzekałeś, użalałes się, popłakiwałeś, śmęciłeś... ;-D

I ja ci tam nie zabraniam pisać, ale ty juz domagasz się cenzury...;-D
Ale poczytaj, co napisałeś - jak tu nie mieć BEZINTERESOWNEJ UCIECHY z ciebie..

Ale teraz coś bardzo serio. Wychodzę naprzeciw nie tylko twoim oczekiwaniom.
Mam propozycję, hehe, specjalną dla ciebie - jak DZIS nie odpiszesz na tego posta nic więcej poza "Umowa stoi", to ja DZIS więcej nie napiszę.

A jak DZIS zaden z mądrych inaczej rankoroznawców (na razie nie wymieniam nicków) nie wywoła mnie wprost lub posrednio, to nawet JUTRO zadnego posta nie napiszę...
Nie tylko w ripoście, ale nawet o bomi. OK? Umowa stoi?

Taki jestem bezinteresowny - specjalnie dla ciebie! ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.