@NewagoNowy. Jest czas na żarty i docinki, i czas na poważne rozmowy. Nie mam pojęcia, o czym dzisiaj piszesz. Istnieje coś takiego jak dynamiczne przydzielanie adresu IP. Zdarzyło się też wiele razy, że ktoś z innego adresu używał mojego "nicku", ale na pewno, wbrew Twoim twierdzeniom nie jest tak jak piszesz.
Fakty są takie, że np. AS zna się na AT, a ja nie mam takich zdolności :). Nie zmienia to innego faktu, że wraz z Obserwatorem, www i innymi zauważyliśmy oczywiste nieprawidłowości, które są poważniejsze w skutkach niż błędne rozpoznanie tendencji z kresek AT. Fakty są również takie, że KNF badał sprawę, a może bada ją nadal. Gdybyś swoje zdolności tropiące wykorzystał dla ustalenia, kto w kluczowych momentach nawet ostatnio w dniu wyrysowania "młota" dokonywał transakcji łamiącej rodzące się trendy (a było tak kilkanaście razy), mógłbyś zrobić coś naprawdę ważnego.
Obserwatorze, dziękuję. Bardzo pomogłeś.
AS kiedyś prosiłem, abyś pisał jak najwięcej - wkurzyłeś się na mnie i bardzo pomogłeś :). Cel został osiągnięty. Dziękuję
Życzę wszystkim akcjonariuszom zysków wynikających z rozwoju firmy i uczciwości w dyskontowaniu tego rozwoju.
Na wyciąganie wniosków z naszych "obserwacji" jeszcze nie jest pora.