@NewagoNowy
Bardzo bawi mnie kolejne strzelanie przysłowiową "kulą w płot". Raczej masz syndrom "Szkala" z filmu "Kilerów dwóch". Ty i inni widzicie mnie wszędzie. To już histeria. Znaczy ciśnienie to Wam rośnie. Tym bardziej, że znowu pudło!!!
Przy tej okazji uprasza się Redakcję Bankiera o nie usuwanie wpisów, które nawiązują również do Waszej - Bankierze - działalności polegającej na publikowaniu rekomendacji osławionego domu maklerskiego, kiedy OFE tej samej grupy kapitałowej robiło operacje w dokładnie odwrotnym kierunku. Rozumiem, że przypominanie Bankierowi tego faktu jest dla Was niezręczne, a może nawet niezawinione, bo Wy nie jesteście ani OFE, ani domem maklerskim, ale uprasza się abyście potrafili przynajmniej przyznawać się do tego, że taki fakt przeciwstawnych rekomendacji i działań faktycznych miał miejsce.
Współudział w ośmieszaniu lub kasowaniu moich wpisów nie poprawia wiarygodności osób stojących za tym brzydkim zachowaniem, kosztem zwykłych akcjonariuszy, nie mających dostępu do informacji wewnętrznych spółki, a przedstawianych na posiedzeniach organów zarządzania i nadzoru.
Pragnę niniejszym oświadczyć, że moje informacje odnośnie interwencji w np. KNF nie są zmyślone. Więc NewagoNowy nie bądź tak pewny siebie i nie odwracaj uwagi od wpisów moich lub Obserwatora, www i innych osób, które w sposób oczywisty istnieją, nie są mną, a mają podobne spostrzeżenia na temat wysoce dziwnego zachowania kursu spółki Newag.
PS. Jak tam "forhand". Podobno Ty jesteś mną. Bo ja na pewno Tobą nie jestem.