Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,35 zł , zmiana od tamtej pory: -39,23%

Re:do Syzyfa-wykresa...

a toś mi sprawił uciechę do porannej kawy... ;)

tiaaa...
klawiatura wszystko przyjmie...
siedzisz od co najmniej 3 lat i niby zarobiony jesteś?...

nie czekasz na odrobienie strat?... akurat!...
milioner na dacie sie ujawnił...
toś mnie setnie rozbawił...

bajki, to wnukom opowiadaj, stetryczały abderyto...
(nieznane ci pojęcie abderyty zapewne z ciekawości sprawdziłeś w słowniku, ale wątpię, czy znasz rzeczywiste znaczenie słowa stetryczały)
http://sjp.pwn.pl/sjp/stetryczaly;2524198.html

bardziej błyskotliwy od ciebie zawsze byłem, zresztą to zaden problem,
bo twój poziom błyskotliwosci jest jak z kursem daty - coraz niższy...

napisałeś do mnie - po co? bo o spółce ani słowa...
pohejtowałeś po swojemu - i co z tego?
chcesz zaistnieć na forum?
przecież wiesz, gdzie i jak głęboko mam twą opinię o mnie, na zmianę mej postawy więc nie wpłyniesz...

a głupawym podpuszczaniem o poczuciu własnej wartości i dobrym samopoczuciu ujawniasz tylko, ze to ja zagrażam twojemu samopoczuciu i wpędzam cię w zaniżoną samoocenę, skoro reagujesz tak prymitywną agresją (choć w twoim mniemaniu - zapewne subtelną i erudycyjną, bo przecież chwalisz się gimnazjalną wiedzą o Syzyfie)

stetryczały abderyto - pisałeś więc dla siebie, dla odreagowania swych frustracji i kompleksów oraz czystej polaczkowatej wredności

to twoje pisanie o mnie właśnie jest syzyfową, a więc bezsensowna pracą, z której nawet nie masz satysfakcji, ze lekkoscią stylu mi dorównasz...

dla odreagowania frustracji i złosci na mnie niby usiłujesz popisywać się dowcipem, ale marnie ci to wychodzi, a sam fakt, ze wciąż prowokujesz - ujawnia tylko, ze wykres zalazł ci za skórę, którego obecności na forum ścierpieć nie mozesz, a do merytorycznego dialogu nie stajesz, bo się boisz i nie jesteś kompetentny...

do tego jesteś jakiś niehonorowy koleś, co to własnego słowa nie szanuje, bo juz kilka razy zarzekałeś sie jak żaba błota, ze pisać do mnie nie będziesz...

oby tylko wnuki nie brały z ciebie przykładu w tym względzie ani nie uczyły sie inwestowania na gpw od ciebie...
zamiast trollować i hejtować - mądrzej zajmij się wnukami, by nie stały się takimi zawistnymi nieudacznikami jak ty...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.