Witam ... W wielu kwestiach możemy mieć odmienne zdanie , inaczej oceniamy sytuację lecz są i takie w których podzielam Pana opinie/ obawy !! .. Co do dzisiejszego raportu nie przeceniałbym jego - ROLI/WAGI .. "Cudów "nie bedzie i zapewne Nikt sie ich nie spodziewa ??.. Mnie osobiście bardziej zainteresuje poza wynikami - list do akcjonariuszy z "nakreśloną " obecną sytuacją od Prezesa spółki ( mam nadzieję , że taki będzie )?? .. A jeśli chodzi o odbicie w kształcie litery "V" - obserwuje notowania i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć , że - kurs i zmiany w arkuszu w " niedługim okresie " idealnie na to wskazują ?! ... oczywiście należy obserwować zachowanie szerokiego rynku , a także musi spełnić się wiele innych czynników aby do tego doszło ale - jestem dobrej myśli !! ... Patrzac dziś na WIG20 widzimy mocno-mocno zwiększone obroty - 2,5 h handlu z obrotami ponad 640 mln - z takim wynikiem kończylismy jeszcze niedawno sesję !! .. ale obroty to nie wszystko - wiele indeksów , wiele spółek mocno traci a WIG20 świeci na czerwono - to nie jest dobra sesja !! Podczas takiej sesji najlepiej "stać z boku" i przeczekać ... Pozdrawiam