Witam wszystkich ... Panowie skoro zostałem "wezwany" wypada mi napisać kilka słów .. Nie będę ukrywał , że robię to bardziej z "obowiązku" niż chęci !! - powód ?? ... oczywiście jest On " bardzo prosty " - to niechęć spowodowana brakiem merytorycznych , rzeczowych WPISÓW a niekiedy nawet mało kulturalnych - poniżej krytyki !!! oczywiście nie mówię to o wpisach na forum BMX lecz jest to problem na wielu innych forach ... więc jednym słowem - NIE WARTO .. Jednak jest coś co sprawia , że od czasu do czasu zaglądam TUTAJ - czysta ciekawość + sondaż nastawienie drobnych inwestorów a także - NAJWAŻNIEJSZE - jest OSOBA którą cenie za rzeczowe , merytoryczne wpisy ... świetne rozeznanie w obecnej sytuacji a także świetna analiza .. TO NIELICZNE WPISY KTÓRE WARTO PRZECZYTAĆ , PRZEANALIZOWAĆ I ... WYCIĄGNĄĆ WNIOSKI ... SĄ TO WPISY - matti_analityk !! - pozdrawiam "KOLEGĘ " ... Oczywiście nie wszyscy potrafią te wpisy zrozumieć i wyciągnąć właściwe wnioski , mimo , że są napisane bardzo "prostym" językiem ... Powód - trzeba mieć otwarty umysł i odrobinę inteligencji .. Osoby które maja "klapki" na oczach zapewne mają z tym problem ... Trudno - niech żyją w niepewności - "miotając się codziennie - bijąc z myślami "... Kończąc swój wpis dodam , że BMX zapewne nie jest najlepszą spółką na parkiecie - są zdecydowanie lepsze i na nie zapraszam " niedowiarków i tych niezdecydowanych " ... Ja jednak - osobiście - uważam , że spółka jest WYSTARCZAJĄCO DOBRA abym poświęcił jej swój czas i .. znaczną część mojego portfela inwestycyjnego ... “Na giełdzie pełno jest ludzi, którzy znają cenę wszystkiego, lecz nie znają wartości niczego.” – POZDRAWIAM