Widocznie dobrze dziadkowie z Wermachtem żyli, jak podczas tak krwawej wojny tak dobrze żyli i nakarmili dodatkowo 3 inne żydowskie rodziny.
A dlaczego ja mam do Tuska wyjeżdżać, przecież prawie cały rząd pisowski się do niego pcha, nieprawdaż ?
Urodziłem się tutaj i chciałbym w końcu aby ten kraj wstał z kolan a nie premier i prezydent jeździli do USA i Izraela po wytyczne.
Niech zajmą się gospodarką a nie jątrzą o 3 wojnie światowej, nikt z tego nie wyjdzie, widać po Syrii jak potężna jest ta armia amerykańska, jak Ruscy się włączyli, wszystkie lotniskowce dały dyla z tego obszaru.
Chodzi tylko o jedno, aby jak najwięcej broni wsadzić Polakom i ograbić ten naród. Jak na dzień dzisiejszy to widzę jedno, dzięki tej paskudnej unii wstaliśmy z kolan, wcześniej był tylko bród, smród i ubóstwo.
I trzeba jasno powiedzieć!
Ameryką rządzą koncerny zbrojeniowe ! Wernher von Braun przed śmiercią wyznał że po wojnie z komunizmem przyjdzie wojna z terroryzmem a po niej z asteroidami aż w końcu z kosmitami.Zmarł na raka w 1970 roku .Chyba w końcu zrozumiał jaki jest prawdziwy cel NASA i innych agencji rządowych
A to z wczorajszej prasy: W NASA strach! Asteroida która uderzy w Ziemię pędzi coraz szybciej.
Jaki ten Niemiec był mądrym człowiekiem, a Nasz prezydent już pędzi do USA aby temu kataklizmowi zaradzić i uratować świat. Jeszcze tylko brakuje mi jak Kaczyński uratował ziemię.