Przede wszystkim odpisuję Tobie Endriu po raz ostatni ponieważ jestem obrażalski a twoje "Rozwiń się" jest na poziomie tępej strzały z podstawówy.
Dlaczego nie 120 os ? - Napisałem dlaczego - przeczytaj uważnie mój post.
> Uważasz że można szastać tak gotówką? - uważam że można tak szastać gotówką w pewnych sytuacjach (tylko głup[ek nie domyśla się w jakich) - ale podaj mi tylko linka do treści umowy i podpisów stron i już jestem ugłaskany.
Nigdzie nie napisałem że projekt BM jest porywaniem się z grabiami na marsa
"Jak w google ach wbijesz trailer BM naprawdę nic Ci nie wyskakuje" - czy naprawdę trailer sprzed kilku lat to z grafiką na żenująco niskim poziomie zachęcił Cię do potencjału tej produkcji.
Przecież miał być nowy trailer wyprodukowany przez Xantus?
Dlaczego zamiast wskazać mi linka do trailera który miał być rzekomo wyprodukowany przez Xantus dajesz mi namiary na stary trailer.
Nieważne.
Inwestujcie sobie chłopaki ile wlezie a Ty noisiv podaj mejla ( załóż sobie jakiegoś nowego ) - obiecuję, że jak w światku zagrzmi to pierwszy Ci o tym powiem - w końcu pewnie też sam kupię.
A ty Endriu no cóż nie wydaje mi się żeby twoje opowieści o udanych inwestycjach w nieruchomości nie były prawdziwe - bo Ty nie słuchasz innych obozów - masz klapy na oczach chociaż mógłbyś wiedzieć więcej.
Pozdrawiam po raz ostatni.