Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Endriu

Uważam że Platige są w stanie zrobić ten film (z tymi 120 osobami to przesadziłeś). Jednakże...
no właśnie - najbardziej intratne (choć mało prestiżowe) są reklamy TV i głównie z tego Platige ma chleb. Osobiście mając na uwadze okoliczności zakładam, że PI nie przerzucą całych swoich mocy przerobowych aby wyprodukować BM.
Moim zdaniem również o wiele bardziej wyszukanym i dużo lepiej zapowiadającym się projektem jest Hardkor 44 na którym PI "prawdopodobnie" będą woleli się skupić.
Nie wierzę osobiście, żeby z tych dwóch opcji wybrali BM ale to tylko moje zdanie.
Jeżeli chodzi o timing projektu BM to powstanie tego typu produkcji na zachodzie wiąże się z zatrudnieniem większej liczby grafików, oraz pozyskaniem większej ilości środków na produkcję.
Osobiście jestem zażenowany przytaczaniem wszystkich nazw firm zależnych i należących do właściciela VIV aby pokazać "wielkość" i "potencjał" firmy.
Jedyną istotną informacją w temacie przyszłej produkcji może być informacja o faktycznym zainteresowaniu dużego studia produkcyjnego przy produkcji tegoż filmu (oczywiście z Polskich studiów taki potencjał ma jedynie PI).
Narazie Ja osobiście się takij informacji nie dopatrzyłem.
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.