Witam,niestety mam około 30 % portfela,miałem mniej ale zaczełem odkupować w granicach średniej 1,20 plus te co mi zostały z średnią 1,78 i będe zbierał bardzo powoli do jakiś 50 % portfela, straty mam spore bo tamte co sprzedałem to była strata ponad 20%,mógbym teraz odkupić taniej te co sprzedałem, ale nie będę się napalał jak przed tym, mam czas,co do szacunku Twojego spadku to może się nie sprawdzić,na wykresie
kurs doszedł do dolnego ograniczenia kanału spadkowego i obrona tych poziomów może przynieś koniec spadków, jednak przebicie tych poziomów może doprowadzić kurs do samego dna w granicach 0,8 kilka,i jeszcze jedna obcja 5 spadkowa teraz jesteśmy w piątej fali po równości fal to gdzieś około 1 pln, więc kupno teraz i ewentualnie jeszcze na dwóch pozostałych poziomach np 1,15 pln 1pln i 0,80 kilka dało by przeciętną około 1
pln,pytanie czekać czy zacząć teraz już kupować i ewentualnie uśredniać Ci co są bez akcji są w dość komfortowej sytuacji.ja osobiście postawiłbym że ten kanał się obroni
musisz obserwować 1,15 1,17,pozdrawiam