Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,60 zł , zmiana od tamtej pory: -4,49%

Re: Dlaczego tak spada ?

Ech Adi Adi. To ja mam prosbe do Ciebie, to Ty badz uprzejmy pisac jak forumowicz cokolwiek co cos wnosi do rozmowy. Np. Jak to u Ciebie jest z tym Blirtem. Siedzisz tu dluzej niz ja. Piszesz bardzo czesto. Co ciekawe piszesz o spolce zle od kiedy siegam pamiecia. Jesli ktos pisze o dobrych stronach spolki tym gorzej dla niego insider albo zawieszony wysoko. Jesli w spolce dzieja sie dobre rzeczy i sa to fakty tym gorzej dla faktow. Itd. Ale wciaz tu jestes... no wiec opowiedz jaka jest Twoja historia? Od pol roku zbierasz lub czekasz na moment zeby zebrac Blirta? Czy moze stalo sie cos innego. Na forach innych spolek spotykam takie osoby. Hejtowaly, budzily watpliwosci, straszyly, czesto manipulowaly prawda lub wprost klamaly, nigdy nie napisaly nic pozytywnego, wprowadzaly zamet. Zwykle probowaly zwalczac osoby piszace merytorycznie. Czasem przybieraly postawe martwiacej sie osoby, innym razem traktowaly innych z gory. W kazdym razie nieustannie tworzyly negatywna aure. I nagle bez ostrzezenia znikaly z forum... Ani jednego wpisu. Nigdy wiecej ich nie zobaczylem. Dopiero po kilku tygodniach kiedy patrzylem na wykres wstecz moglem polaczyc znikniecie ze zmiana trendu na spolce na wzrostowy. Stalo sie tak na kilku moich spolkach. I wtedy mnie olsnilo, ze to prawdopodobnie osoby lub spoldzielnie, ktore przez wiele miesiecy chca wplynac negatywnie na kurs, ale po to by go skupic bo tak naprawde doskonale wiedza ze spolka jest cacy. Ale moze Ty Adi jestes po prostu kims kto ma swoja historie, ktora uksztaltowala Ciebie i Twoje zachowania, na przyklad te tutaj, czasem to historie bardzo smutne czy trudne i lepiej to przemilczec, wiec moze nie bede Cie przymuszal do pisania o tym. Twoje zaczepki mowia o Twojej historii bardzo duzo ale moze chcialbys cos dodac. Ja jestem ciekawy co tu robisz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.