do Ryśka i całej reszty-''jak Kali komuś ukraść krowę to jest dobrze a jak Kalemu ukraść krowę to jest żle''-cytat z ''w pustyni i w puszczy'' i to dotyczy was i waszych uwag ,krytyki do innych osób .Czepiacie się ludzi jak gdyby ktoś was tutaj odebrał rozum i zmuszał do inwestycji .Też jestem do tyłu na DANKSIE i teraz nawet sporo.Kupowałem akcje przyznaje kierując się rozważaniami Prezesa i nie czuję jego winy w tym że inwestycja nie wypaliła i kasę tracę .Nikt mi nie kazał nic tutaj kupować ,każdy ma swój rozum i tylko siebie może obwiniać za błedne inwestycje .Nie zachowujcie się jak ten Kali co w buszu się chował bo gdy zarabiacie na informacjach Prezesa to jest git a jak coś nie wypaliło to już tragedia i wymyślanie komuś od manipulantów.Nie mam czasu i ochoty na analizy spółek ,wykresy itd.pracuje na kopalni i zarobiony jestem ,giełda to dla mnie bardziej hobby i relaks ,nie odzywam się na forum bo znawca ze mnie żaden i nie mi oceniać a tym bardziej namawiać na inwestycje .Ja osobiście jestem wdzięczny Prezesowi za wpisy i że mogę się uczyć giełdy od kogoś takiego -amen