Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy Grunwald (1410) zostanie zdobyty?

ASP
Fajnie,że czytasz nieraz moje analizy.Może i cię zniechęcam tymi wyrzutami,że chcę aby ktoś cokolwiek napisał (może nawet skrytykować,nie musi chwalić,najgorsze jest olewactwo czyli brak reakcji) po tym jak wklejam jakiś wykres,który powstaje po długich przemyśleniach,wyliczeniach,często nieprzespanych nocach.
Ja ciebie zniechęcam tym a Ty mnie zniechęcasz do dalszego analizowania.
Ciekawe,czy chciałoby ci się pisać na tym wątku jakby nikt na nie nie odpowiadał?A po jakimś czasie ktoś by dochodził do takich samych wniosków i opisywałby coś dokładnie jak ty pisałeś kiedy cię lekceważyli.Miałbyś wtedy motywację do dalszej pracy?
Nieraz nie trzeba być znakomitym analitykiem aby coś przewidzieć.Wszystkie najważniejsze wynalazki na świecie,po tym jak ktoś je wymyśli,okazują się,że są proste jak konstrukcja gwoździa.Trzeba tylko na to wpaść.Dam ci przykład.Mam szwagra analityka giełdowego.Pod koniec października,gdy była panika,on zaczął też panikować.A ja mu przez telefon kazałem poprowadzić na wykresie wig20 trzy proste kreski.Wszystkie przecięły się w okolicach 1450pkt.Powiedziałem,że tam jest dno.Gdy się okazało,że dno było około 20pkt wyżej,zadzwonił do mnie i powiedział,że powinienem książkę napisać bo zarobiłbym na niej dużo kasy.
Najprostsze metody są najskuteczniejsze.Dla mnie najważniejsze jest popyt i podaż.Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RUCH 0,00% 10,60 2010-10-19 16:06:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.