Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: -51,79%

Re: Czemu akcjami wartymi 1,44 handlujecie po 2,55?

"W zasadzie prawie każde zdanie napisane przez Słonecznik zawiera błąd"

Sorry Zdzichu, już od czasów wczesnej podstawówki waliłem błędy ortograficzne za które często dostawałem banie z polskiego. Jak widać zostało mi to do dziś.

"...lub jest naładowane zbędną emocjonalna treścią typu wybuchy."

Zdzichu, proszę zrozum, przy pisaniu tamtego tekstu porobiły mi się odciski na opuszkach u palców, więc przy wciskaniu każdego klawisza klnąłem niemiłosiernie, bo bardzo bolało.

"Panele nigdy nie osiagną sprawności około 40%. (nie pamiętam dokładnie ale jest to ograniczone przez fizykę)."

W latach 70 ubiegłego wieku, uwczesny prezes IBM twierdził, że komputery osobiste są "kulą w płot", bo nikt nigdy nie będzie potrzebował komputera w domu. Gdy powstawały pierwsze samochody pod koniec 19 wieku, to uwcześni eksperci twierdzili, że nie mogą się one poruszać szybciej niż 60km/h, bo organizm ludzki tego nie zniesie.

"Sprawdź jako zadanie domowe jakie są wymogi aby produkt posiadał znak CE i był dopuszczony do obrotu w UE."

Sprawdziłem.

"Dla koncernów nie ma znaczenia jakie certyfikaty będzie miała bogini bo sami sobie je zrobią (dla produktu ostatecznego) i to jeszcze szybciej ponieważ mają całe sztaby ludzi do certyfikacji i wieloletnie doświadczenie w temacie."

Jasne. Wezmą kota w worku od Saule (nieocertyfikowany perowskit), wstawią do swojego produktu, na którego rozwój będą musieli poświęcić 2-3 lata i na końcu okaże im się, że ich produkt nie działa z powodu kiepskiej jakości perowskitu.

"Koncernów nie interesuje jakaś tam współpraca przy implementacji perovskitu w produkcie ponieważ saule ma ZEROWE doświadczenie w temacie. A koncerny wieloletnie doświadczenie i setki a nawet tysiące wdrożeń."

Wdrożeń czego? Perowskitów?

Zdzichu na Prezydenta!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.