"W zasadzie prawie każde zdanie napisane przez Słonecznik zawiera błąd"
Sorry Zdzichu, już od czasów wczesnej podstawówki waliłem błędy ortograficzne za które często dostawałem banie z polskiego. Jak widać zostało mi to do dziś.
"...lub jest naładowane zbędną emocjonalna treścią typu wybuchy."
Zdzichu, proszę zrozum, przy pisaniu tamtego tekstu porobiły mi się odciski na opuszkach u palców, więc przy wciskaniu każdego klawisza klnąłem niemiłosiernie, bo bardzo bolało.
"Panele nigdy nie osiagną sprawności około 40%. (nie pamiętam dokładnie ale jest to ograniczone przez fizykę)."
W latach 70 ubiegłego wieku, uwczesny prezes IBM twierdził, że komputery osobiste są "kulą w płot", bo nikt nigdy nie będzie potrzebował komputera w domu. Gdy powstawały pierwsze samochody pod koniec 19 wieku, to uwcześni eksperci twierdzili, że nie mogą się one poruszać szybciej niż 60km/h, bo organizm ludzki tego nie zniesie.
"Sprawdź jako zadanie domowe jakie są wymogi aby produkt posiadał znak CE i był dopuszczony do obrotu w UE."
Sprawdziłem.
"Dla koncernów nie ma znaczenia jakie certyfikaty będzie miała bogini bo sami sobie je zrobią (dla produktu ostatecznego) i to jeszcze szybciej ponieważ mają całe sztaby ludzi do certyfikacji i wieloletnie doświadczenie w temacie."
Jasne. Wezmą kota w worku od Saule (nieocertyfikowany perowskit), wstawią do swojego produktu, na którego rozwój będą musieli poświęcić 2-3 lata i na końcu okaże im się, że ich produkt nie działa z powodu kiepskiej jakości perowskitu.
"Koncernów nie interesuje jakaś tam współpraca przy implementacji perovskitu w produkcie ponieważ saule ma ZEROWE doświadczenie w temacie. A koncerny wieloletnie doświadczenie i setki a nawet tysiące wdrożeń."
Wdrożeń czego? Perowskitów?
Zdzichu na Prezydenta!