Mało wiarygodne wyjaśnienie czy mało WYgodne dla Ciebie który zazdrośnie zerkasz na klejnot umieszczony na rakiecie która wyniesie go do stratosfery? Nie jest cały w Twoich rękach trochę nieWYgodne co?Nie miałem złudzeń że wykorzystasz moją testową sprzedaż pakieciku do swoich celów. Ty naprawdę myślisz że ograniczyłem się do zakupu po obecnej wygórowanej cenie do 120 k? No nie, do 4 milionów brakuje mi bardzo dużo ale 120 k to tylko niewielki ułamek. Oczywiście że puszczone "ze stratą", ale to jest ten rodzaj sprzedaży ze stratą który na koniec będzie korzystny, bo obecnie jest gdzie to pomnożyć a potem można wejść z powrotem gdy będzie taniej - podwójna korzyść. Trzeba mieć trochę odwagi żeby to zrobić ale logika mówi "tak trzeba".Wiem że Cię przekonałem, ale wiem też że się do tego nie przyznasz.
Tak jak pisałem, z powodu geopolityki spółka jest odwieszona na hak czy zamrożona, jak trafnie wcześniej ująłeś, ale gdy tylko wiatr historii zmieni swój tymczasowy kierunek położony fundament da gwałtowny wzrost powyżej 3. Do tego poziomu może spokojnie szybować już teraz, ale nie ma woli, bo w worach grubego za mało... Będzie musiał użyć swojej kursowej perswazji żeby odebrać drobnemu. Tego wyglądam, choć jeszcze co nieco Mu kapie. To się jeszcze przyciągnie dlatego nie będę się spieszył z powrotem szykując się do odebrania co najmniej 240k w ramach powyższej sprzedaży "ze stratą".