Oj kochany... jeszcze coś się znajdzie... Ile nie będę Ci mówił bo po co masz mieć nieprzespaną noc. Musiałem sprawdzić jaki de facto jest popyt a inaczej się nie da. To co spuściłem odzyskam w najgorszym przypadku 0,2 bo widać wyraźnie że bez rewolucji na kursie nic już nie wyskrobią, a to oznacza solidne szarpnięcie w dół więc jestem spokojny po tym eksperymencie.
Tam jeszcze wspominałeś o wybiciach na Euco, Coalenergy, Auxilia i Ecnology.Pytasz dlaczego wydmuszki szybują a Soft nie. Miałem wszystkie oprócz tej ostatniej bo stosuję politykę kupowania za maks. 30k tego typu spółek gdy są na samym dole i nie siedzę nigdy dłużej niż 100% wzrostu. Z tego montuję kapitał na następne tego typu i po roku/dwóch robię to samo. Mam ich zawsze nie więcej niż 10. Tylko że te wydmuszki rosną Max 100/200%. Czasem 300. Soft nie należy do tej kategorii bo tu SĄ fundamenty a dotacje prawidłowo wydane.
I nie wierzcie w te prokuratury czy KNF-y bo to bzdury - przecież to był cały czas straszak i softa to nie dotyczy. Hubtecha tak.
Po zmianie geopolitycznych wiatrów tak...nie zatrzyma się na 3.Przed? A i owszem. Dlatego tak jak mówię - trzeba będzie poczekać ale warto.
Na Ukrainie mają podobno jakąś nową rakietę od trzech tygodni z zasięgiem 1000 km. Zowie się Neptun. Morska rakieta po przeróbce która ma na koncie wysłanie na dno "Moskwy". Teraz ma w zasięgu tę drugą - na lądzie. Blef? Zobaczymy ale chyba coś buzuje.Mlodszy oficer US Army kapitan Heghset chyba też ma kaca po wpadce. A podobno już jest następna. Plączą im się nogi czy celowa robota? Trzeba poczekać.