Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: 4,78%

Re: Co tu taka padaka od lat?

Oj kochany... jeszcze coś się znajdzie... Ile nie będę Ci mówił bo po co masz mieć nieprzespaną noc. Musiałem sprawdzić jaki de facto jest popyt a inaczej się nie da. To co spuściłem odzyskam w najgorszym przypadku 0,2 bo widać wyraźnie że bez rewolucji na kursie nic już nie wyskrobią, a to oznacza solidne szarpnięcie w dół więc jestem spokojny po tym eksperymencie.

Tam jeszcze wspominałeś o wybiciach na Euco, Coalenergy, Auxilia i Ecnology.Pytasz dlaczego wydmuszki szybują a Soft nie. Miałem wszystkie oprócz tej ostatniej bo stosuję politykę kupowania za maks. 30k tego typu spółek gdy są na samym dole i nie siedzę nigdy dłużej niż 100% wzrostu. Z tego montuję kapitał na następne tego typu i po roku/dwóch robię to samo. Mam ich zawsze nie więcej niż 10. Tylko że te wydmuszki rosną Max 100/200%. Czasem 300. Soft nie należy do tej kategorii bo tu SĄ fundamenty a dotacje prawidłowo wydane.
I nie wierzcie w te prokuratury czy KNF-y bo to bzdury - przecież to był cały czas straszak i softa to nie dotyczy. Hubtecha tak.

Po zmianie geopolitycznych wiatrów tak...nie zatrzyma się na 3.Przed? A i owszem. Dlatego tak jak mówię - trzeba będzie poczekać ale warto.
Na Ukrainie mają podobno jakąś nową rakietę od trzech tygodni z zasięgiem 1000 km. Zowie się Neptun. Morska rakieta po przeróbce która ma na koncie wysłanie na dno "Moskwy". Teraz ma w zasięgu tę drugą - na lądzie. Blef? Zobaczymy ale chyba coś buzuje.Mlodszy oficer US Army kapitan Heghset chyba też ma kaca po wpadce. A podobno już jest następna. Plączą im się nogi czy celowa robota? Trzeba poczekać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -7,77% 0,29 2026-05-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.