Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  345,00 zł , zmiana od tamtej pory: 35,36%

Re: co to bedzie?

ja jestem jako posiadacz akcji bardzo szczęśliwy, ale nie ma takich przypadków.
Coś się stało- ale nie wiem co.   Dzisiaj ponad 5M obrotu - tu nigdy nie ma takich obrotów.  To nie drobnica kupuje.
Coś się dzieje- rozumiem, że też nie wiesz co- ale coś idzie.
Wyniki finansowe były takie sobie- nie na tyle żebym sprzedał, ale nic specjalnego- ale tu idzie jakiś duży news.  Tylko jaki? Nic nie poszło na zamknięciu.  Musieli podpisać jakiś gigantyczny kontrakt, albo ktoś ich przejął.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VIGOPHOTN -0,64% 467,00 2025-11-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.