Pozostaje przy mojej epistole.
Czy szykuje sie cos extra?
Nie przypuszczam. Dla mnie ten inkubator jest tym czyms.Tu mocno zaskoczyli.
Wydaje mi sie ,ze caly plan sie zazebia i i z fazy teorii przechodzi w faze praktyczna.
jednak te wszystkie ostatnie komunikaty oznaczaja konkrety. Zlecen nie ubylo, zameldowali sie znowu Francuzi.
Catepillar kupuje, no i udzial w tym "konsorcjum " firm europejskich pracujacych nad fotoniczna detekcja zanieczyszczen wody.
Oni maja byc ( gdy stanie fabryka) takim polskim intelem..wtedy bedzie sie dzialo...moze
w koncu ktos to zauwazyl.
jakies firmy widma z zamiarami sa pompowane na gpw. i to jest kupa smiechu..a ci lezeli odlogiem.
przy czym pasuja tak idealnie do hasla ( ostatnio PZU sie zabralo za start up`y) polska innowacyjnosc na skale globalna
ze jezeli (inkubator tu powinien pomoc) nie spieprza marketingowo tej szansy mozemy nie jedno tu zobaczyc.
Czy juz jutro,czy jeszcze troche czasu uplynie nie mam pojecia.
Nie wiem czy ktos od nich to czyta:jak na moj gust powinni jednak zafudowac sobie nowoczesna strone internetowa.
Cos tam poprawili, ale ona ma taki PRL owski "szarm". Gdybym nie wiedzial ,kto zacz pomyslalbym, ze to jakas hurtownia czesci zamiennych do starych odbiornikow tv.
Wytarczyloby pare zgrabnych zdjec laboratoriow i urzadzen na jakich pracuja.
O animacji przemawiajacej do wyobrazni gawiedzi juz nie mowie: pokazac jak ukladaja atomy warstwami.
No i split.
"Technicznie" zaczela sie znowu gra w kotka i myszke. baton na K i baton na S. a pomiedzy tym mozna szalec..
Tyle ,ze na innym poziomie. Czekam na aktywnosc PR owska firmy partnerskiej inkubatora. Moze oni naucza ich jak sprzedaje sie
perspektywy (zreszta wiarygodne).
Panowie naukowcy sa pod tym wzgledem kompletnie cieniutcy...w dobie internetu tych pare zlotowek dla Computerdisignerow
warto wydac