Po wybudowaniu farbryki..itp
Kampania reklamowa ..nie potrzebuja..oni nie sprzedaja skarpet Ci ,ktorzy u nich kupuja wiedza .to elitarny swiat.czy chces sobie kupic taki detektor do sprawdzenia zanieczyszczen w herbacie :).To ich kontrachenci powiedzieli
jestescie najlepsi ale i najdrozsi...wzielibysmy duuuzo ale gdybyscie obnizyli cene...a cene mozna obnizyc gdy produkuja roboty i "masowo".
A wiec biora gdy nie maja innego wyjscia tzn.gdy parametry sa tak wysrobowane, ze konkurencja nie ma produktu.
Kwestia przejecia ? watpie.
To firma ,ktora robi najwrazliwsze detektory itp. dla wojska.
Myslisz ,ze polski wywiad tam nie siedzi? I ze panstwo polskie dopusciloby do przejecia takiej firmy?
ja mysle ,ze nie .
Mozna sobie wyobrazic wprawdzie jakiegos inwestora tyle ,ze nie ma potrzeby ( a jezeli to chyba tylko Amerykanom by pozwolili)
Jezeli beda potrzebowali forsy dostana wystarczajaco od panstwa..i dobrze ,jezeli juz tak gardluja o polskiej mysli technicznej itp.
niech zrobia 500+ dla technologii.
Na biezace potrzeby wystarczy to co sprzedaja teraz byle bez wahan,kazde troche wiecej bedzie "odwdzieczone" na akcjach.
A teraz o nowych starych cwaniakach podkupywaczach i sprzedawaczach:
Jest od paru dni taki Pan 11 akcji. Sprzedaje z ukrytego po 11. hihi
Ten od batona na S okolo 300 papiera raz sie pojawia raz nie.
No i chyba znowu zameldowal sie Pan 7 akcji. Ten z kolei robi siodemkami raz na S raz na K
sumy sa smieszne i mozna sobie poobserwowac .Moze to ten sam gosciu..poniewaz schemat dzialalnosci od miesiecy ten sam
Nie wiem czy mam racje ale tak zaobserwowalem.