napisałem w powyższym poście cytat Wracając do słusznego pytania o znak firmowy to nie znam na nie odpowiedzi wniosek sam zauważam iż im dłuższy post tym więcej osób czyta co drugie zdanie ,no może poza doradcami Pani Barbary którzy czytają i analizują nasze wpisy dodatkowo grono osób przeglądających ten wątek jest tak nieliczne pod nazwą Polcolorit jest miejsce aktualnie 296 uzależnione od ilości wejść na wątek dlatego postanowiłem ograniczyć mój czas poświęcany pro publiko bono do pisania jednego postu dziennie /dziś już limit przekroczyłem może dobrym rozwiązaniem jest abym podał Wam telefony komórkowe do Pani Barbary ,Pana Łatały .Pana Wolfa ,Pani Sondel /księgowa/, czy dzwonią do Was różne Banki ostatnio wydzwania do mnie Citibank oferując kredyt chcąc się ich pozbyć powiedziałem iż mam nietypowy zawód inwestor giełdowy ,teraz dzwonią jeszcze bardziej mówią iż oni takim osobą udzielają kredytu, powiedziałem iż nie chcę żadnego kredytu i aby nie dzwonili to i tak dalej dzwonią ,do czego zmierzam jeśli sam bym zlecił komuś bardzo częste wydzwanianie do tych osób / to jest ryzyko nękania/ ale jeśli wszyscy z Porozumienia plus ich rodziny by dzwonili mała ilość telefonów razy bardzo duża ilość osób ,na allegro startery z różnych sieci nawet po 1 zł można kupić ,czyli zmienność numerów byłaby duża ,oczywiście należy rozmawiać grzecznie zadając jakieś pytanie po takiej akcji musieliby pozmieniać numery telefonów a jak się ma taki numer od x lat nie każdemu to na rękę ,przy okazji może byście się czegoś dowiedzieli /jeśli choć na trochę tych pytań ktokolwiek by odpowiedział/ moje pomysły są irracjonalne i nieprzewidywalne co będzie jak ja zwariuję i zacznę je realizować.