Odbiegasz od mojego pytania. Na forum publicznym napisałeś o twoich szacunków odpisów na 30-40 mln. Jestem akcjonariuszem tej spółki i w moim rozumieniu prawa rozpowszechanie takiej informacji może wprowadzać rynek w błąd co do faktycznej sytuacji spółki o ile nie jest oparte na jakiś przesłankach. Zapytałem o te przesłanki- nie odpowiedziałeś.Tym samym w moim odczuciu te niepoparte żadnymi wiarygodnymi informacjami twoje "prognozy" mogły narazić mnie na poniesienie wymiernych strat finansowych poprzez wykreowanie przekazu o sytuacji firmy niezgodnej ze stanem faktycznym. Giełda to realne pieniądze i realne straty akcjonariuszy spółek, w tym moje. To nie jest tak że można w przestrzeń publiczną rzucić każdy "szacunek". W każdym razie w swoim prawnie chronionym interesie i innych akcjonariuszy przeanalizuje twoje wpisy pod tym IP i zastanowie się co dalej. To nie ma nic wspólnego z tym, że ja nie rozumiem co to jest swoboda wypowiedzi na forum internetowym, ale nie w sytuacji kiedy wypowiedzi mogą naruszać mój prawnie chroniony interes jako akcjonariusza spółki. Tak po prostu.
.