"Ja przynajmniej mówię, że spadnie, a nie wciskam kitu, że inwestuję pod projekt swift a cisnę kółeczka..."
No tak a siedzisz tutaj i gadasz, że spadnie z troski o innych, bo przecież jesteś altruistą co lubi pisać posty ostrzegawcze praktycznie pod każdym wątkiem ot tak z dobroci serca - serio nie obrażaj naszej inteligencji, ok? Bo już wolę 100 razy bardziej gościa, który wprost mówi że kręci kółka niż takich dobrych samarytanów.
Jeszcze, żeby to była rzetelna dyskusja a nie pisanie "Jutro poniżej 2 zł", to ok można zrozumieć, że ktoś się zastanawia czy wejść i go interesują odpowiedzi na krytyczne pytania. Ale jak ty walisz tutaj trolling najniższego poziomu, a potem gadasz o tym, ze nie kręcisz kółek, to sorry ale zastanów się nad tym czy warto dla kilku groszy z postów patrzeć w lustro po tym jak odbierasz ludziom tutaj potencjalny zarobek nakłaniając ich na oddawanie akcji w dołku.
Mi generalnie nie przeszkadza to, że kupuję od spanikowanych, bo to prawo buszu, że ten kto lepiej wyszukuje i interpretuje informacje i ma nerwy z żelaza zarabia - no ale pisanie takich tekstów, żeby nakłonić kogoś spanikowanego do sprzedaży, to jak dla mnie już przegięcie. No ale każdy ma swój kodeks etyczny - sęk w tym, żebyś nie udawał Matki Terasy, bo serio niesmak wtedy człowieka dopada.
Mam nadzieję, że masz chociaż z tego jakiś zysk, bo tak nisko upaść za pisanie kilku groszy, to już rzeczywiście przykrość człowieka ogarnia, że ktoś takiej roboty się ima.