Forum Giełda +Dodaj wątek
Ostatni dostępny kurs:  2,20 zł , zmiana od tamtej pory: 5,45%

Re: Cisza przed burzą!

"Ja przynajmniej mówię, że spadnie, a nie wciskam kitu, że inwestuję pod projekt swift a cisnę kółeczka..."

No tak a siedzisz tutaj i gadasz, że spadnie z troski o innych, bo przecież jesteś altruistą co lubi pisać posty ostrzegawcze praktycznie pod każdym wątkiem ot tak z dobroci serca - serio nie obrażaj naszej inteligencji, ok? Bo już wolę 100 razy bardziej gościa, który wprost mówi że kręci kółka niż takich dobrych samarytanów.

Jeszcze, żeby to była rzetelna dyskusja a nie pisanie "Jutro poniżej 2 zł", to ok można zrozumieć, że ktoś się zastanawia czy wejść i go interesują odpowiedzi na krytyczne pytania. Ale jak ty walisz tutaj trolling najniższego poziomu, a potem gadasz o tym, ze nie kręcisz kółek, to sorry ale zastanów się nad tym czy warto dla kilku groszy z postów patrzeć w lustro po tym jak odbierasz ludziom tutaj potencjalny zarobek nakłaniając ich na oddawanie akcji w dołku.

Mi generalnie nie przeszkadza to, że kupuję od spanikowanych, bo to prawo buszu, że ten kto lepiej wyszukuje i interpretuje informacje i ma nerwy z żelaza zarabia - no ale pisanie takich tekstów, żeby nakłonić kogoś spanikowanego do sprzedaży, to jak dla mnie już przegięcie. No ale każdy ma swój kodeks etyczny - sęk w tym, żebyś nie udawał Matki Terasy, bo serio niesmak wtedy człowieka dopada.

Mam nadzieję, że masz chociaż z tego jakiś zysk, bo tak nisko upaść za pisanie kilku groszy, to już rzeczywiście przykrość człowieka ogarnia, że ktoś takiej roboty się ima.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONEMORE 0,87% 2,32 2026-06-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.