Dnia 2018-08-05 o godz. 09:00 ~Fallout napisał(a):
> Ufo miało różnorodność w postaci wielu przeciwników którzy wymagałi różnej taktyki. Dodatkowo research. X com prowadził jednak za rękę i pod koniec był nudny. Nie ukończyłem żadnego bo mnie właśnie znudził. Ale takie Jagger Aliance wciagalo na maksa, jak i stare ufo enemy unnown. Jeśli gra będzie zaskakiwać będzie dobrze. Nie licz też ze devs rzuca Ci dlugie spoilery fabuły Youtube.
Szcerze ? Dlugie to sa rozgrywki ZA długie za mało dynamiczne ---Kazdy jeden gameplay powoduje że po 10 minutach wieje nuda przy 30 minucie juz ledwo siedze zeby obejrzec z czystego obowiazku co reprezentuje soba gra. A reprezentuje mało dynamiki
Jak jeszce powiazesz to z jakąs fabuła w Bazie to nie wiem czy to ma RAJCOWAĆ czy przytłaczać w w XCOM UFo było to swietnie poaczone dynamiczna rogrywak z Nutka STrategi taktyki i ekonomii w bazie , musiałes decydowac w co inwestowac a wszustkiego brakowało i wszytko było potzrebene od Nowych "statków pzrechwytyjących popzrez zarabianie kasy , nowe bronie , pzresłuchiwanie obcych, badania nad nimi , nad technologia Produkcja , konieczność wyboru miedzy naukowacami a workerami.
Gra Idealna jeszce na tamte czasy ----wypasiona na maxa--dynamika strategia i taktyka to wszko musiło funcjonowac.
Tutaj tego nie widze a jest sporo długich gameplai --jesli ty FALLOUT po 40 minutach gameplay ---jakie są w sieci mówisz ze JEŚLI BEDZIE ZASKAKIWĆ ---to znaczy że cie nic nie zaskoczyło w tym co widziałeś i mowisz to w trybie przypuszczajacym. 40 MINUT grania i CO? NIC.
wlasnie dlatego uważam ze PD ednak rynku nie podbije ---bo niby czym ma podbic jaki materiał ZWOLLENICY CFG moga wrzuć żeby pokazac MIODNOSĆ ROZGRUWKI bo z materiałow GAMPLAY ktore sa w sieci ja tej miodnosci nie za duzo widze .
powiem tak :
Observer miał podobne HYPEE pzred debiutem w ich trailerach ----jak PD a nawet może ciut wieksze.
linklinkGra zbiera dobre opinie---gra bardziej uszyta też na KOnsole niż PD ---Gra z gameplayów nie jest wcale Dretwa widac akcje i moze budowac jakieś napiecie.--fakt ze to nie jest tez jakis YUPPI po prostu tak jakich wiele na rynku ' symulator chodzenia" , wrzucony w jakas opowieśc , ale "akcji dynamicznej "z otoczeniem jest nie za wiele.
Matrieał rojsona pzryjemnie się ogladate 35 minut gameplay ---moim zdniame duzo przyjemniej niz Gameplay PD.
linka jednak mio tego ze to gra bardziej konsolowa że gameplay wyglada całkiem fajnie itp to gra która kosztowała KILKA MAŁYCH mln PLN nadal się nie zwróciła---bo BLO nie pokazuje przychodów z niej ( wydawca nie pokrył sobie jeszce kosztów). Na stemspy jest w pzredziale 500-100 K spzredanych kopii A niedługo MIJA ROK od debiutu.