Dnia 2018-08-03 o godz. 06:28 ~orzel74 napisał(a):
> Ty chyba chcesz aby zrobić porównanie peak-u jednej z części BF - a lub coda vs WW3 . Mimo że posiadam większy pakiet na F51 niż na CFG to nie mogę obojętnie przejść obok twojej hipokryzji.
> > Tutaj chcesz porównywać xcoma2 vs PhantomD natomiast na forum Farm twierdzisz że WW3 nie musi być drugim BF. Dlaczego tutaj porównujesz do tuza gatunku a na forum f51 WW3 nie musi być 2 beefem.
Mojej hipokryzji?
Ty nie kumasz albo nie chcesz kumac pewnych tematów chociaz wydajesz sie BYSTRY.
Tu nie chodzi o MNIE , tu nie chodzi o akcjonariuszy. TU chodzi o GRACZY.
Opinie o WW3 jako Nowym BFife powstały nie w mojej Glowie ale w postach dzisiatek tysiecy ludzi komentujacych Trailery WW3 ----w setkach tysiecy LIKESUJACYCH WW3. I tu jest całe sedno POTENCJAŁU WW3 ---Opinie graczy FPSowych . Zobacz sobie KILKA trailerów Xcom2 (TYCH NAJLEPSZYCH )---porównaj Ilośc kometarzy i ILOSC LIKESÓW ---do( trailerów tych najlepszych) WW3 co ci wyjdzie ? że WW3 ma nawet wiekszy HYPE i zainteresowanie graczy niz XCOM 2 pzred debiutem gry.
Teraz Porównaj to z Phantom Doctrine ---Ile tam masz LIKESÓ sumujac Kilka ( najlepszych flmików) ile tam masz KOMENATRZY. Wyobraź sobie teraz ze GRy sa robione dla graczy i to ich reakcje powoduja że mozna określic Potencjał spzredazowy danej GRY. A póki co pomimo ze jest CZAS RUSZENIA Z KOPYTA Z PRem bp juz jest KILKA dni po 1 wszym sierpnia ----Tego oczekiwania mocnego i HYPY ( jaki był w przypadku Sukcesu np Xcom 2) nie widać ---Tutaj widac zainteresowanie mniejsze nawet niz GET EVEN. A chyba wiesz czym to moze pahcniec?
Ze zacytuje pewien fragment z " PSYCHOLOGII TŁUMU " który jest nagminnie wykorzystywany na RYnku pzrez tych co chca kreaowac ---zachowania DROBNICY budowac ich LĘKI lub RZĄDZE----w zaleznosci czy zbiera AKCje czy w NIE ubiera.-----tłum nie idzie za głosem rozumu, chce naginać rzeczywistość do własnej ---dlatego nie jest latwo zarabiac na rynku bo drobni kieduja sie czesto ILUZJĄ RYNKU i na tym często tracą.
Powiem tak pod Trailer CP2077 CDR urósł o KILKA MLD PLN dlaczego ? bo po rekacji Graczy widac ze CP2077 jest oczekiwana produkcją , Troche mniej oczekiwana ( pod wzgledem cyferek jest WW3) moze o połowe mniej, ale JAka kapitalziacje ma F51?
Treaz porównujac CYFERKI oczekiwań LIKESY ILOŚC KOMETARZY jak przy WW3 wygląda Phantom DOctrine? ----CIENIZNA --a kapitalziacje sa prawei porównywalne.