No i teraz piszesz z sensem. Przyznałeś się że wlazłeś na to forum żeby KREOWAC zachowania ulicy. Jesteś zwykłym naganiaczem który wszedł w f51 pewnie przy cenie 26-27 i zorientował się ze jest klopsik bo ryzyko ogromne, a zyski na razie iluzoryczne.
Powołujesz się na Hype. Rzeczywiście jest hajp na ww3. Głównie w Polsce. Małym rynku. Gra ma toczyć się w Berlinie i Moskwie. Widziałeś jakieś filmiki po rosyjsku albo po niemiecku? Jakieś modyfikacje broni skierowane do rosyjskich i niemieckich graczy?
Ww3 to na razie iluzja. David Copperfield.
Śledziłem wejście na rynek Get Even. Od pierwszego trailera. Pisali na forum że GE to Yeti. Ze ktoś go podobno widział ale nikt do końca nie wie jak wygląda. Teraz jest to samo. Ryzyko ogromne. Życzę f51 jak najlepiej, mam ich akcje, ale jeśli na gamescomie grając wpadnę pod ziemię albo postać mi się zablokuje i nie będę mógł grać to pierwszy sprzedam akcje. I będzie mi obojętne czy sprzedaje po 30, 27 czy 25.
Jeśli to czego obawia się kromka i rojo w swoim ostatnim filmiku okaże się prawdą na gamescom to f51 sam zaora swój produkt a cena zejdzie do 3,00. Jeśli nie do groszówek.
I tego się chłopie boisz i dlatego z tym swoim ADHD atakujesz wszystko z 11bit włącznie. A pamiętam jak kiedyś wychwalałes brodaczy pod niebiosa.