Ciekawski Obserwowałeś GET EVEn to jakie HYPE było na nim---CIENKIE jak na Budzet gry . I to było preludium tego ze jednak GE , sie moze dobrze nie spzredać i dlatego an długo przed debiutem był juz zjażd od szczytu z który był utworzony na 23 PLN przy kapitalziacji ok 130 MLN PLN.
Porównywalny HYPE widze na PD ----i nie ma zanczenienia ze RYNEK śwituje i BUDUJE byc moze " ILUZJE" tego że jest jednka FAJNIE ---bo tak samo budował w JUJUBEE gdzie pod debiut realpolitiks napompował kwita na 30 PLN , tak samo bdował pod Obserwera gdzie pod ILUZJE pojechali na 120 PLN itp itd.
Z drugiej strony dlaczego cgwaliłem BRODACZy i brałem 11 bit po ok 10 PLN GDY rynek BUDOWAŁ" ILUZJE" ,że nic z tego nie bedzie i gdzie GNOIŁ papier do samego debiutu wyceniając bitów na 20 MLN PLN?
DLatego--że widziałem jaki jest w necie Odzew graczy na Materiały TWoM ----i RYZYKOWAŁEM ze RYNEK kiszac kwity na absurdalnie niskim poziomie KAPITALZIACJI ( 20 MLN PLN ) się MYLI.
Kilka trailerów z TWoM ----zobacz ile likesów budowali i komentarzy ( a byli wycenieni na 20 MLN PLN) i porównaj to z PD ktory jest wyceniany na 140 MLn PLN.
https://www.youtube.com/watch?v=BALBUyoTxQMlinklinkwłasnie dlatego kupowałem 11 bit po 10 PLN ---a WW3 ma pzredpremierowo NIEPORÓWNYWALNIE wiekszy HYPE niz TWoM --dlatego też mam akcje F51 po kilkanascie pln srednią--bo uwzam ze to może byc prawdziwy killer spzredazowy wieskzy niż TWoM Frost PUNk czy np XCOM2.
P.S na jakiej podstawie twierdzisz że HYPE WW3 jest głownie z POLSKI ---? Dlaczego twierdzisz że Dzisiatki tysiecy kometarzy pod filmami są z POLSKI bo ja tam widze głownie angielskojezyczne wpisy. Na jakiej podstawie twierdzisz ze Setki tysiecy LIKESÓW daja głownie POlacy? Jesli chodzi o MAPY WW3 to te 4 mapy to poczatek---natomisat powiedz mi GDzie rozgrywana jest akcja np RAIBOW SIX ? czy to ma znaczenie gdzie? a jednka maja ponad 30 MLn aktywnych graczy na tych MIKRO MAPACH POJEDYŃCZYCH BUDYNKÓW.