Dnia 2020-12-02 o godz. 12:40 ~Wojt napisał(a):
> Niech mysla co chca. Ty za to jestes pewny, ze komercjalizacji nie bedzie ( z czym sie zgadzam) ale rownierz prorokujesz brak zakonczenia walidacji i poprawki PCRONE. Wstrzymaj sie z osadami do ESPI, mysle ze max czwartek po sesji. Wtedy zobaczymy co zarzad ma do powiedzenia. A co do czatu w piatek to moze bedzie to gaszenie pozaru a moze czesciowe swietowanie ze badania sa pomyslbie zakonczone i czekamy na certyfikacje, kto to wie??
Tak jestem pewny, że w tym roku nie będzie komercjalizacji bo wyraźnie prezes o tym mówił juz wcześniej, nie prorokuje braku zakończenia walidacji ani poprawek tylko spodziewam się, że certyfikacje obu paneli zostaną uzyskane najwcześniej po nowym roku (chociaż panel covidowy może jeszcze w tym) Co do espi to raczej nie ma to dla mnie większego znaczenia a sama komercjalizacja dopiero po częściowej realizacji PEA o czym prezes też wielokrotnie mówił tylko do większości to nie dociera :) Ogólnie to nie zdziwiłoby mnie gdyby bacteromic wyprzedził pcr one ale ja siedzę tu conajmniej do końca 2 projektów także bez różnicy dla mnie co pierwsze :)