No, możemy sie choc trochę zrewanżowac panu Zbigniewowi i ośmieszyc go na portalu "Rynek Kolejowy".
Newag wspólnie z portalem RK organizuje konkurs na nazwe dla nowego tramwaju. Trzeba podac nazwę wraz z usadnieniem, a wygrac można laptopa.
Ja zgłoszę moja propozycję: tramwaj , który buduje pan Jakubas w Newagu za pieniadze częśćiowo pochodzace z jawnego oszukania drobnych akcjonariuszy w czartym juz skupie akcji POLNEJ SA powinien nazywać " ZBYNIO OSZUSTEK".
Uzasadnienie jw.
Rynek Kolejowy jest bardzo poważnym portalem branży kolejowej. Pan Jakubas kreuje się na wielkiego przemysłowca kolejowego i z rozwoju branzy kolejowej czerpie bardzo wielka przyjemność - wieksza, niz z inwestowania na giełdzie.
Niech wszyscy z branzy dowiedza się, skad m.in. pan Zbynio bierze pieniadze na budowę pociagów i tramwajów. Może sie zawstydzi i zrezygnuje ze skupu pakietowego (adresowanego wyłącznie do siebie) i [przeprowadzi go przez rynek.
Tam jest też forum dyskusyjne po informacji o konkursie. Myslę , ze trzeba sobie użyć na złodziejaszku, bo jest okazja, a jemu sie należy.
Mówiłem, ze jest bat na gnojków.
Więc : PISARZE DO PIÓR , jak do zalecał tow. Wiesław w 1968r.
Propozycje mozna zglaszać do 25.04.2012 do godz. 23.59.