Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BOMI czas na widły x2

A bo ja wiem?

Prosiłoby się powiedzieć: a zrozumiesz umysł kobiecy?
Takie pytanie jest głupie, nie tylko dla tego, że jest seksistowskie.

Zauważ. Wszyscy się ekscytują, że DUZI nie wyszli, ale to duzi wyszli, tylko spółki związane z Buchajską weszły. O.K. wszedł też ING - zresztą, kto wszedł, kto jest, to sam pokazałeś.

Babka na pewno umoczyła dużo kasy. Babka ma nie wątpliwie jeszcze dużo kasy. Może ma przekonanie, że gdyby władza w Bomi znalazła się w jej rękach, to sprawy zaczęłyby się toczyć inaczej?

Kobieta walcząca?

Jestem feministą. W związku z czym uważam, że kobieta, której uda się przebić przez mur facetów musi mieć min. niesamowitą wiarę w siebie. "Niesamowita wiara w siebie" prowadzi z kolei do zaślepienia we własną siłę, mądrość. "Ja wam pokarzę"

Zakładam, że jednak Rabat to nie jest perła z Jablonexu, tylko dobrze prosperujące przedsiębiorstwo, wyssane z gotówki przez Bomi.

Może właśnie o to chodzi. Kto ma władzę nad Bomi, ten ma całkowitą władzę nad Rabatem. Emisja dla Rabatu wyłącza Buchajską. Bądźmy szczerzy. Gdybyś miał do wyboru być akcjonariuszem core Bomi, czy core Rabatu, to co byś wybrał?
Ja jednak,mimo, że żadnego bilansu nie widziałem, wolałbym zaufać Rabatowi.
Te pomysły na franczyzę Bomi mnie po prostu nie przekonują.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.