Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: bolo7 : ww. wpis nie dotyczy Ciebie. Była to rozmowa z 2007 r.

oczywiście, że nie mogła dotyczyć mnie, bo na giełdę wróciłem dopiero, gdy zatrzęsło się w mediach o krachu z jesieni 2008, gdy stwierdziłem, że będzie dobry czas na polowanie na przecenione akcje...

emeryt_giełdowy, nie znam tamtej sprawy i albo o czymś nie wiem, albo piszesz o jakimś absurdzie, jaki miał miejsce, który mógłby tylko powstać wyłącznie na zlecenie osoby, dla której nie wygodne byłyby takie "rekomendacje". Pomyślmy, któż wtedy chciał zwiększyć stan posiadania akcji Polnej... nie rozpisuję się, bo grupa czuwających od wielu miesięcy, żeby z każdego, kto pisze na tym forum nie tak, jak powinno się pisać o Polnej, dopóki trwa napychanie worów, zrobić oszołoma, wariata, fantastę, wielbiciela spiskowej teorii dziejów, dostanie znów wodę na młyn...
w sumie, dobrze, że wzbudziłeś znów moją czujność, już zapomniałem o pewnych kwestiach, dobrze będzie sobie co nie co odświeżyć...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.