Dnia 2021-12-29 o godz. 17:33 ~RafalZ napisał(a):
>
> Fundamentalnie dla SFD po czasie pojawił się jeden dość istotny problem tj. wzrost kosztów surowca.
>
> Obecna cena zrobiła się bardzo atrakcyjna, także wierzę, że kolega Steve po raz kolejny obejdzie się smakiem.
>
> Pozdrawiam.
Wróciłeś?A nie za wcześnie?
Obawiam się że próbujesz podważasz mój autorytet osłabiając swój,ale mój jest dobrze ugruntowany bo idzie jak po sznurku dokładnie tam gdzie przewidywałem - jesteśmy dopiero w połowie drogi...Lepiej odwołaj swój powrót i ponów go za pół roku bo mrzonki i marzenia dobre są,ale nie mają nic wspólnego z realizmem i źle się odbijają na portfelu...Nie można powiedzieć że papier już zalatuje padliną za sprawą braku czynnika sprawczego (a nie spadku wartości spółki choć wzrost ceny surowca też nam nie wolno pomijać jeśli mamy być rzetelni),ale wyraźnie wydaje już "zapach".Każdemu oczywiście wolno ładować multum pakietów (np.po 10k każdy) ile mu fantazja podyktuje tylko po co,jak za tę samą kwotę nabędzie trzykrotność,dlatego jaki to ma sens?A co będzie jak odbije ze złotego na dwa i tam się zatrzyma na lata? Kto poniesie odpowiedzialność za te zachęty?