Dnia 2023-01-28 o godz. 19:26 ~Endrjiu napisał(a):
> Utrzymując że sprzedałeś za 4.2 sugerujesz że twoje obroty są śmiesznie małe więc też nie wiem co to dla ciebie znaczy gruby. Pamiętam jak kupowałem pierwszy raz akcję SFD że na tym forum było kilka osób co miały po 100k akcji każdy. Większości już nie ma więc zakładam że akcję oddali zresztą niektórzy się żegnali przy różnych poziomach.
Zgadza się,miałem nawet poniżej 20k.Tak dokładnie 17 857,ale to jedna z 33-ch spółek które posiadam w portfelu.
100k nie miałem nigdy ale było blisko gdy nabywałem po 0,49 śr.Bo może uchylę rąbka swojej strategii : żyję w kulcie spółek
tanich ,małych, dobrze rokujących wydając zawsze nie więcej niż 50 tysi.Po wybiciu takim jak tu,1000-1200%-owym sprzedaję śledząc dokładnie forum choć nie zawsze sygnał z forum nadchodzi.Odkup po długim czasie robię znowu za 50 tysi.Zysk z poprzedniego wejścia dzielę znowu na 50-tki i kupuję kolejne małe,dobrze rokujące starannie wyselekcjonowane.Jest oczywiste że niektóre nie rosną a niektóre wręcz bankrutują,ale wiele daje sowicie zarobić.Po reinwestycji natomiast jestem bardzo czujny, szczególnie ze wzgl. na podbitki które mają jak wiadomo na celu wyeliminowanie na wyższym poziomie kapitału przeszkadzającego w dołowaniu.Ot i cała filozofia...Działa fenomenalnie,jak dobrze naoliwiona maszyna.Więcej nic już nie powiem,zresztą i tak za dużo...