Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,70 zł , zmiana od tamtej pory: -20,27%

Re: Blisko,blisko coraz bliżej...

Dnia 2021-12-13 o godz. 19:42 ~Shse napisał(a):
> Masz rację z jednym, pełno jest na bananowej wydmuszek na których spekuła robi zamieszanie, SFD jest jednak inne, ciągle się rozwija i zwiększa przychody i zyski r/r Płacili po 6zł za akcję to zapłacą i 7 zł :) Kapitał wędruje od takich osób jak Ty do osób takich jak ja :)
> Synkiem mnie nie nazywaj, wypiłeś kieliszek wódki za dużo i filozofujesz o przymarzniętych uszach, do portfela też mi nie zaglądaj bo możemy rozpalić drewko :)
> Spadanie do 1zł i wróżenie z fusów zostawiam takim magikom jak Ty, szkoda tylko że leszcze czasami mogą się posłuchać takiego trolla. Za kilka miesięcy będziemy mogli zobaczyć kto miał więcej racji.

Skoro już zajrzałem to odpowiem przedmówcy.
Elokwentnyś...i majętny...7 Ci wystarczy żeby odejść usatysfakcjonowany?Musisz operować grubymi milionami jeśli taki nie wielki wzrost Ci wystarczy...Do portfela nie muszę Ci zaglądać żeby wiedzieć że mocno straci na wartości,a na złotówie kto wie ile będzie stało,może lata?
O "synka" się nie obrażaj adresując groźbki (ja się na Ciebie o "trola" nie gniewam,bo jest oczywiste że to tylko Twoja wadliwa ocena),raczej może lepiej przemyśl swoje wypowiedzi na forum.Doradzam wyeliminować infantylizm i napastliwość (szczególnie z takich wpisów jak ta pierwsza) na rzecz merytoryki,ale nie tylko tej obiektywnej (tej trochę zawarłeś) a tej która uwzględnia urodę naszej giełdy,bo nie o dziecinne utarczki tu chodzi a szeroko pojęty realizm.Bo skąd Ci przyszło do głowy że SFD zostanie oszczędzona przez manipulantów tylko dlatego że "się rozwija" i jest taka wyjątkowa?A może właśnie dlatego będzie łakomym kąskiem?Przemyśl to sobie głębiej i wysiądź z tego gwarnego acz zimnego wagonu (nawet jeśli to nie peron tylko szczere pole) z kaską w kieszeni nie płacąc drogiego biletu za jazdę do tyłu miast do przodu.i przejdź się pieszo tam gdzie skład będzie miał dłuuugi postój.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 2,08% 2,95 2025-11-28 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.