no i tu po czesci sobie odpowiedziales na swojego posta. Majatek w duzej mierze przekracza dlug. Czyli Kosciuszko to robin hood i odda pare baniek bankom? Nie wydaje mi sie. Wg mnie wprowadzil w likwidacje spolke bo teraz bank ma obowiazek z nim gadac bo by dzial na swoja niekorzysc (kiedy i ile dostanie bank z likwidacji? Jest tez dosc daleko wiec do koryta trudno mu sie dostac) a tym samym szef banku by mogl zostac pociagniety do odpowiedzialnosci karnej na dzialanie na szkode bankowi. Dodatkowo mozna tylko domniemywac ze 10mln akcji ktos kupowal w znacznych pakietach wiec drobni wchodzili w pakietach po 40tys zl w bankruta? Tez nie wydaje mi sie. Wg mnie scenariusz bedzie taki. Na walnym moska bedzie mial wiekszosc jak nie uciekl teraz a potem kosciuszko zwola kolejne walne juz z jakims podmiotem i oni beda miec wiekszosc. Do 15 styczniabyla rejestracja akcji wiec pewnie chlopaki juz cos wiedza kto ile ma na wza:) Za duzo pracy w firme wlozyl kosciuszko zeby teraz to zniszczyc przez kogos. Jak tu wiekszosc z was pisze ze gruby to gruby tamto a on jest cwany lis :)