Dnia 2016-07-09 o godz. 13:34 ~byly_leszcz napisał(a):
> No to wykonaj sobie symulacje-----!!!!
> Sprzedaj 1.000.000 po 9.30 zeta za SGR ....!!!!
> By potem odkupić 1.000.000 po 0.16 zeta za SGR !!!!
> Pamiętaj to zawsze działa w obydwie strony
> Upadek tej spółki przewidywałem właśnie przy kursie około 10 zeta za akcje !!!!!!!!
> Czas zweryfikował moje przypuszczenia a ileż to razy wylali na mnie pomyje .....nie pamiętam ....he he he
> Pozdrawiam .....i wiem że dokonałem bardzo dobrego wyboru i dlatego nie rozumiem tych co narzekają ........nie potrafią się uczyć czy co ????
Oczywiscie taka symulacje mozna wykonac
I tu sie z toba zgadzam
Jest maly problem 1.000.000 to koszt 9.300.000 zl pomijam prowizje i takie tam
Ktos ,,gruby,, kupil by taka ilosc akcji za takie pieniadze malo kto,, z ulicy ,, kupil by taka ilosc akcji
bo ja majac 9.000.000 nie zajmowal bym sie juz gielda chyba ze tylko hobbystycznie
raczej odwiedzil bym kilka ciekawych miejsc na swiecie
Pytanie czy kupil by ponownie 1.000.000 po 0.16 zl jak piszesz majac dosc duza strate i psychicznego dola z nia zwiazana
Nie jestem ekspertem ale wydaje mi sie ze wiakszosc ludzi majac strate chce sie odrobic na innej spolce
Czy bankructwo czai sie za zwalami wegla czas pokaze
Nie jestem wielkim ekspertem ale czytajac od lat posty zauwazylem ze duzo ludzi ,, dokladnie chce zlapac dolek,,
i duzo ludzi chce ,,wyprzedzic rynek,, stad zrodzilo nam sie tylu znawcow i fachowcow
Logoczne jest ze lepiej jest kupic ,,w dolku,, niz ,,na gorce ,,
P.S
Post nie jest napisany by cie obrazic szczegolnie w ostatnim zdaniu
Co do narzekania to jest tu taka jedna co stracila kase wyzywajac SGR od zlodzieji w bialych rekawiczkach
Chyba myslala ze na gieldzie sie tylko zarabia nie mozna stracic ale prawda jest zupelnie inna juz wielu zostalo wysadzonych z siodla