Witam
Najpierw składa się wniosek o uzasadnienie. odnotowałem Pana sprzeciw.
Paweł Paluchowski posiada istotną wiedzę na temat grupy kapitałowej HAWE i przewinień
jakie popełniła ARP, jako prezes grupy kapitałowej HAWE i znaczny akcjonariusz będę korzystał
z wiedzy merytorycznej jaką niewątpliwie posiada Paweł Paluchowski. Udzieliłem w/w kredytu zaufania,
na dzień dzisiejszy nie mam zastrzeżeń, jestem zadowolony z jego pracy i zaangażowania.
Dla ratowania firmy jestem w stanie zapomnieć lata walki sądowej jaką z Pawłem Paluchowskim stoczyliśmy (PAH i ja),
koledzy nie byli szczęśliwi z tego rozwiązania pewnie jak i Wy, ale oni (PAH), to rozumieją.
Nasz cel, to ochrona wierzycieli i akcjonariuszy którzy zostali całkowicie pompnięci, sąd i ARP ma nas gdzieś!
Zapomnieli gdzie jest ich miejsce, mają nam służyć, pomagać, nam obywatelom, akcjonariuszom.
Chcą nas oszukać w mojej ocenie!
Nadmierne zaspokojenie jednego wierzyciela, krzywdzące pozostałych wierzycieli nie biorąc pod uwagę
losu około 10 000 akcjonariuszy, jest niedopuszczalne i niegodziwe.
"Pięknie" działają instytucje Państwa, przewlekłość, brak przestrzegania prawa i jego ducha!!!
Mamy szansę na wygraną, spore koszta które ponosi garstka akcjonariuszy są problemem, nasz przeciwnik
ma nieograniczone środki, ale idziemy dalej!