No więc wskazuję: See’s Candies, Fruit of the loom, Coca-Cola, Washington Post, American Express, Procter & Gamble (wybór spółek nie jest przypadkowy) Może to jest tak że nie jesteśmy przyzwyczajeni do korzystania z facebooka i styl przyjęty przez p. Ewę może nas razić. Ale czytałem komentarze ludzi, którzy byli zadowoleni z otrzymywanych odpowiedzi. Myślę też że jest to nowy kanał komunikacji dla firm i musi się troszkę dotrzeć. W końcu kto z nas 10 lat temu mógł przypuszczać że część naszego inwestycyjnego życia będziemy spędzać na forum bankiera .
Mos nie został sprzedany Amerykanom więc raczej należy się cieszyć że się przyplątał  Każdy sprzedany , zainstalowany i działający MOS dzisiaj jest wart sprzedaży dziesięciu za 2 lata. Każdy zainstalowany MOS (a także inne urządzenie) potwierdza przydatność tej technologii, czyli to co jest naszą największą bolączką tak więc nie są to jaja tylko naprawdę bardzo dobra wiadomość, choć trudno to dostrzec jeżeli patrzy się przez pryzmat swojej straty. Wizyta amerykanów jest mimo wszystko bezprecedensowa, gdyż jeszcze nigdy nie byli w Spółce tak długo. Może faktycznie dostaniemy komunikat że spodziewają się dalszej owocnej współpracy, ale dowiemy się o tym najpóźniej z raportu miesięcznego za lipiec. W ciągu ostatniego roku przedstawiciele spółki jeździli do Stanów, od pół roku jest tam maszyna która póki co była w stanie udowodnić że radzi sobie cokolwiek by do niej nie zostało włożone. Trzeba też zauważyć że jeszcze pół roku nawet byśmy nie wiedzieli o wizycie. Wynikało to głównie z utajenia procesu negocjacji, który cały czas trwał, ale też z polityki firmy, wg której nie należy informować dopóki sprzedaż nie jest przyklepana
Od ostatniego walnego mam wrażenie że mimo wszystko sugestie akcjonariuszy brane są pod uwagę: założenie strony na facbooku (pomimo wszelkich zastrzeżeń), rozszerzony raport czerwcowy. To że cały czas kogoś przyjmują, gdzieś jeżdżą myślę że Zarządowi, a przede wszystkim prezesowi zależy na sukcesie. Ale gwarancji tego że sprzedaż ruszy z kopyta nie dostaniemy od nikogo (Dlatego tym bardziej trzeba się cieszyć że sprzedali tego MOSa bo z każdym kolejnym będzie łatwiej).